Financieel directeur/CFO | Groupscontroller

Persoonlijke gegevens

Ik ben in staat me snel aan te passen aan een (veranderende) omgeving, heb een brede oriëntatie en interesse. Zie voor finance een belangrijke rol weggelegd om niet alleen doelen te kunnen stellen en visie en beleid te maken, maar ook om ze gerealiseerd te krijgen. Denk en acteer in verbeteringen. Proactief in plaats van reactief. Control in plaats van administratie. Business Navigation en niet alleen controlling en reporting. Manager èn leider die op basis van financiële en business kennis een vertaalslag weet te maken tussen financiële-, bedrijfskundige- en markt informatie.
Kenmerken: strategisch sterk, cijfermatig, kritisch analytisch, pragmatisch, “get things done”, goede sociale antennes, goed gevoel voor verhoudingen, communicatief sterk, teambuilder.

01 oktober 2018
€ 86-100 per uur
40-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Groupscontroller Business controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Basware Invoice Ready Exact Excel Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV SAP SAP Fico
Bouw & vastgoed Handel Logistiek / transport Olie, gas & energie Productie Zakelijke dienstverlening
Activity based costing Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Planning & control Project control Value based management
Dutch GAAP IFRS
Nederlands Engels Duits Frans

Relevante werkervaring

Sr Business Controller

Royal IHC in Kinderdijk
december 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Royal IHC, EUR 1,1 miljard omzet en 3.000 werknemers wereldwijd, richt zich als one-stop-shop op het bouwen en uitrusten van en het leveren van diensten voor schepen voor gespecialiseerde maritieme dienstverleners in de bagger-, mijnbouw- en offshore-industrie wereldwijd.  

Dredge Equipment BV is een volle dochter en verantwoordlijk voor het leveren en servicen van de baggerinstallaties en heeft een jaaromzet van EUR 90 mio.  

Voor deze nieuw opgerichte entiteit ben ik als Senior Business Controller en lid van het MT verantwoordlijk voor het opzetten en inrichten van een nieuwe finianciele organisatie, het definiëren en implementeren van KPI’s en een nieuwe interne rapportage structuur met management- en projectrapportages.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.