Manager finance & control | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een resultaatgerichte professional (drs. Bedrijfseconomie/RA) met een brede werkervaring bij met name middelgrote (familie)bedrijven. Bij deze bedrijven heb ik diverse financiële functies uitgevoerd met als rode draad: herstructurering van financiële processen, implementatie van ERP (Navision, Exact), advisering en het begeleiden van overnametrajecten.

03 september 2018
€ 86-100 per uur
32-40 uren per week
Manager finance & control Financial controller Business controller

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Exact Windows Microsoft Dynamics NAV SAP Fico Unit 4
Handel ICT Logistiek / transport Onderwijs Productie Semi-overheid Zakelijke dienstverlening
Business planning Consolidatie Due diligence ERP-implementatie Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Treasury
Dutch GAAP
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Controller (interim) / Management consultant

Infotheek BV / 4Launch BV in Eindhoven
april 2017 tot maart 2018

Taken en verantwoordelijkheden

Dit dochterbedrijf van Infotheek BV houdt zich bezig met het exploiteren van een webwinkel voor met name computers en toebehoren.

Als eindverantwoordelijke voor de Financiële administratie heb ik me vooral beziggehouden met het volgende.

  • Door meerdere onderzoeken op de processen de aanmerkelijke tekortkomingen in de AO/IC in kaart gebracht en de gevolgen daarvan voor de financiële (maand)rapportage(‘s). Dit alles uitgebreid gerapporteerd aan het moederbedrijf.
  • Bijdragen verleend aan andere interne onderzoeken.
  • Met de geconstateerde beperkingen in procedures en het (door organisatie zelf ontwikkeld) systeem praktische oplossingen bedacht om te komen tot een redelijk niveau van financiële rapportages en andere informatie.
  • Opstellen van een slotbalans voor het ontvlechten van het moeder- en dochterbedrijf. Daarbij tevens vaststellen openingsbalans in lijn met gemaakte afspraken met de nieuwe (oud)eigenaar.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.