Interim opdracht: Accountant gezocht

Accountant - Finance manager

Leeuwarden
Verzekeringswezen
Open
36 uur
23 april 2018
8 maanden
05 april 2018

Functie omschrijving

Per direct gezocht: interim accountant.

Als Accountant participeer je en voer je de financiële administraties en rapportages voor het Hypothekenbedrijf.
Het opstellen en presenteren van financiële analyses op de verschillende balansgrondslagen (in hoofdzaak Solvency II en IFRS) vormen een belangrijk onderdeel in het werk. Je hebt daarbij veelvuldig contact met de stakeholders binnen en buiten het bedrijf.
Naast deze meer reguliere werkzaamheden wordt verwacht dat je participeert in projecten rondom de overgang naar een nieuwe hypothekenadministratiesysteem, verschillende initiatieven om de distributiebasis van het hypothekenbedrijf te verbreden en nieuwe vereisten uit hoofde van IFRS 9 en marktwaardering te implementeren.
De bedoeling is om verschillende projecteigenaren adequaat van dienst te zijn en tegelijkertijd zorg te dragen voor inbedding in de reguliere werkzaamheden door het opzetten en documenteren van controlestructuren en rapportageprocessen.

De duur van het contract is in eerste instantie een halfjaar, waarna evaluatie plaatsvindt en verlenging kan plaatsvinden tot en met het verwachte einde van de eerder genoemde projecten (in totaal 2 jaar).

Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.