Interim opdracht: Business controller gezocht

Business controller

Beilen
Productie
€ 60 tot € 80
40 uur
01 augustus 2017
12 maanden
28 juli 2017

Functie omschrijving

Vanuit Supply Point Beilen ontwikkelt, produceert, en verkoopt FrieslandCampina hoogwaardige melkpoeders, ingrediënten en eindproducten kindervoeding aan wereldwijde business to business klanten en interne FrieslandCampina verkoopmaatschappijen. Vanuit de productielocatie in Nederland vind wereldwijd verscheping plaats naar alle interne en externe klanten.

Sinds 2016 is Business Group Ingredients, waar Supply Point Beilen onder valt, opgesplitst in enerzijds ‘Go to Market’ waar de focus ligt op de verkoop van producten en anderzijds Supply Chain (met de focus op productie van producten). BGI Supply Chain heeft 14 fabrieken Door diverse organisatorische wijzigingen is een ad interim rol van plant (cluster) controller in Beilen vrij gekomen.

De Business Controller vervult de rol van Business Partner voor de Production Manager(s) en cluster verantwoordelijken, door proactief te sturen op en mede bepalen van het vastgestelde beleid. Daarbij heeft hij/zij een proactieve rol in proces beheersing c.q. controlling van alle aan productie gerelateerde processen.

Tevens bewaakt de Business Controller mede de integriteit van de financiële cijfers. Daarnaast heeft de hij/zij een actieve rol in o.a. verbeteringsprojecten.

Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.