Interim opdracht: Financial controller gezocht

Financial controller - Manager finance & control

Nijkerk
Volkshuisvesting
€ 70 tot € 100
32 uur
19 maart 2018
5 maanden
16 maart 2018

Functie omschrijving

Inhoudelijke kant die wij van jou vragen: Stevige controller uit woningcorporatie sector

Wij zijn op zoek naar een professional die het financiële team tijdelijk wil komen ondersteunen op het gebied van financial control. Hiervoor zoeken wij een (financial) controller met behoorlijk wat ervaring bij woningcorporaties. Wij zoeken iemand voor 32 tot 36 uur per week in de periode 19 maart 2017 t/m circa augustus 2018. Start in april is ook mogelijk. Ervaring met het software pakket Empire is een vereiste, evenals ervaring met de dVi en de Aedes Benchmark. Ervaring met Flux en Wals zijn een nadrukkelijke pré.


Wat we zoeken in jou als persoon:  Kritische meedenker die feiten en cijfers laat spreken

Je begrijpt daarmee dat onze organisatie pas ‘in control’ kan zijn als we niet alleen beschikken over gegevens en rapporten die kloppen, maar jij daarbij ook de laagdrempelige uitleg geeft die leidt tot inzicht. De basis hierbij is je vakbekwaamheid. Je weet waar je het over hebt, bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en beschikt over accuratesse. Je weet het werk efficiënt en effectief te organiseren. Daarnaast ben je communicatief vaardig. Om je taken goed te volbrengen beschik je over een dienstverlenende mindset en een feilloos kompas, dat bestaat uit een drietal belangrijke kernwaarden. Integriteit, betrouwbaarheid en objectiviteit.


Hoe komen we bij elkaar?

Ben jij de professional die ons enthousiaste en betrokken team komt ondersteunen? Neem dan contact op met ons via dit platform.

PS: Houd er in je planning rekening mee dat we rond 13 t/m 15 maart een kennismakingsgesprek hebben met elkaar.

Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.