Interim opdracht: Financieel adviseur gezocht

Financieel adviseur - Manager finance & control

Boekel (20122578)
Overheden
Open
40 uur
01 juli 2018
Onbepaald
28 mei 2018

Functie omschrijving

Aanvraag 20122578 Tijdelijke inhuur

               

Voor Gemeente Boekel zijn wij op zoek naar een Financieel Consulent.


Omschrijving Opdracht:

De gemeente Boekel zoekt een financieel consulent die zich voor langere tijd aan onze gemeente wil verbinden. Je adviseert je collega's, management en bestuur bij financieel-economische vraagstukken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor budgethouders en monitort de realisatie. Samen met collega's ben je verantwoordelijk voor de P&C producten, waarin jij de trekkersrol pakt. Het applicatiebeheer van financiële pakketten is bij jou in goede handen. Je ontwikkelt en vertaalt (lokaal) uitvoeringsbeleid. Daarbij houd je rekening met politieke keuzes, financiële ruimte, wet - en regelgeving en actuele ontwikkelingen.


Gewenst Profiel:

Je beheerst de kunst om je aan te passen aan nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Maar je bent ook proactief, vanuit je hands-on mentaliteit. Je bent dus goed op de hoogte van wat er in de samenleving leeft. Je vindt het een uitdaging om je eigen functioneren te verbeteren en neemt de verantwoordelijkheid om veranderingen in gang te zetten. Kortom: je bent een netwerker, een regisseur en een leider in je eigen werk. De ideale kandidaat heeft de oprechte intentie om zich voor langere tijd aan onze gemeente te verbinden. Je hebt een opleiding op HBO niveau en relevante werkervaring op het taakveld financiën. Ervaring met gemeentelijke financiën is een pré. Ondernemerschap, helikopterview en overtuigingskracht zijn kenmerken die bij jou passen.


Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:

Locatie: Boekel  

Startdatum: 01-07-2018

Duur: 01-01-2019

Optie op verlenging: 2 x 3 maanden

Inzet: 36 uur per week

Tarief: marktconform

Sluitingsdatum: 28-05-2018

Sluitingstijd: 09:00

Intakegesprek: 14-06-2018 in de namiddag


Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).


N.B.

- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.

- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.