Interim opdracht: Groupscontroller gezocht

Groupscontroller

omgeving Amsterdam (ON HOLD)
Logistiek / transport
€ 65 tot € 75
40 uur
06 juni 2016
4 maanden
03 juni 2016

Functie omschrijving

Ondernemende internationale organisatie actief in B2C segment. 


Wegens het aanstaande vertrek van de huidige GroepsController ben ik op zoek naar iemand die zsm de huidige werkzaamheden kan overnemen tot dat vaste invulling gevonden is. 

Omdat de organisatie nog bezig is met de implementatie van Navision zoeken we iemand die eerder dit soort processen/implementaties heeft begeleid. 


Je bent eindverantwoordelijk voor het volledig, tijdig en juistheid van de financiële administratie voor de Holding, de Services BV en de consolidatie en reporting van de vijftien Groep entiteiten. Dit is inclusief periodieke rapportages (zoals week- en maandinfo; voortgang projecten), consolidaties, jaarrekeningen, juridische en fiscale aangelegenheden.

Samen met de Holding Accountant zorg je voor de beoordeling en verwerking van de cijfers van alle groepsonderdelen in het consolidatiesysteem (nu nog Excel) tot een samenhangend en integer geheel.

Tevens ben je betrokken bij budgettering, prognoses van resultaten, liquiditeit en speciale aangelegenheden zoals investeringen , (internationale) acquisities en projecten.

Je geeft leiding aan de Holding Accountant en indirect aan een aantal administratief medewerkers in binnen- en buitenland (deels op afstand ).

De Groepscontroller is verantwoording verschuldigd aan de directie. Je neemt deel aan het managementteam-/directieoverleg.

Je ondersteunt en adviseert de country managers en sales managers bij het aangaan van contracten met global accounts.

Je zorgt voor een goede archivering van alle belangrijke documenten en contracten binnen de gehele organisatie.

Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.