Interim opdracht: Manager finance & control gezocht

Manager finance & control

Amsterdam

€ 75 tot € 110
36 uur
15 mei 2019
5 maanden
08 maart 2019

Functie omschrijving

In verband met zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een Manager Finance & Control voor de periode mei-september (20 weken).


Bedrijfsprofiel

De holding is een specialist in technische innovaties op het gebied van parkeren, handhaving en verkeerstechniek en heeft een aantal dochterbedrijven die met elkaar substantieel bijdragen aan de toegankelijkheid van en de leefbaarheid in onze steden.

Van leverancier en beheerder van parkeerautomaten die in veel Nederlandse steden op straat staan, tot softwareontwikkeling voor kentekencamera’s, parkeer- en handhavingssystemen voor optimaal handhavingsbeleid en gerichte sturing. En natuurlijk niet te vergeten de app waarmee je mobiel kan parkeren.


Omschrijving

Je geeft leiding aan het Financial Shared Service Centre.  Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie en uitvoering van deze afdeling. Daarnaast geef je sturing aan en het beheers je de financieel-administratieve processen en procedures alsook de planning en control activiteiten van twee dochterondernemingen.

Tijdens deze opdracht ga je tevens op zoek naar knelpunten binnen de administratieve organisatie en rapportages en draag je verbeteringen voor om meer efficiency te creëren en tot  een betere kwaliteit te komen.

De Manager F & C rapporteert aan de Algemeen Directeur en rapporteert functioneel aan de groepscontroller. Hij/zij is MT lid voor twee organisasties en neemt deel aan de Adviesraad voor beide werkmaatschappijen.)Je hebt dan ook een aantal jaren aantoonbare ervaring in soortgelijke functie, bij voorkeur binnen projectadministraties en beheerst de (financiële) processen uitermate goed. Je hebt affiniteit met administratieve automatisering (bij voorkeur AFAS). Je hebt zeer goede kennis en inzicht in de administratieve processen en procedures. Je bent een enthousiaste teamplayer en een daadkrachtig leidinggevende.

In de afgelopen jaren heb je al bewezen dat je als leidinggevende van een (financiële) administratie je team op een natuurlijke wijze coacht en begeleid. Je hebt een boekhoudkundige of financieel administratieve opleiding op HBO/WO niveau aangevuld met actuele kennis op het gebied van de wet- en regelgeving. Je bent accuraat, communicatief sterk met uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse als de Engelse taal.

Je hebt ervaring met verbeter/efficiency- trajecten binnen organisaties.


Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.