Interim opdracht: Manager finance & control gezocht

Manager finance & control - Business controller

Amersfoort
FMCG
€ 80 tot € 90
40 uur
22 juli 2019
5 maanden
06 juni 2019

Functie omschrijving

Ben je een ervaren Supply Chain (SC) -controller met managementvaardigheden en op zoek naar een uitdagende functie binnen de FMCG? Bij een multinational in de FMCG zijn we op zoek naar een Manager Supply Chain Controlling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het plan en lever je activiteiten in een Business Unit. Je krijgt 4 professionals onder je en je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Director.


Deze multinational is georganiseerd in 4 verschillende Business Units, waarbij deze opdracht werkt voor de grootste op het gebied van omzetbijdrage. Deze business unit produceert en verkoopt FMCG producten. De productie is wereldwijd verspreid.


Het bedrijf is begonnen aan een ambitieuze transformatiestrategie met als doel een werkelijke, klantgerichte supply chain te creëren door planning & delivery wereldwijd mogelijk te maken. Er zijn plannen om structurele besparingen te realiseren in de gehele waardeketen gedurende de komende 3 jaar, wat de kwaliteit van de toeleveringsketen zal verbeteren en financiering vrijmaakt voor een concurrerende groei.

Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.