Interim opdracht: Projectcontroller gezocht

Projectcontroller

Emmeloord

Open
40 uur
14 mei 2018
3 maanden
11 mei 2018

Functie omschrijving

Wij zoeken per direct een ervaren Project Controller a.i. (36 uur).


Onze opdrachtgever biedt een inspirerende omgeving met hoogwaardige specialisten waarbij het delen van unieke kennis en ervaring centraal staat.  Onze opdrachtgever levert diensten voor duurzame energieprojecten in alle stadia: ontwikkeling, contractering, financiering, bouw en beheer.  

Van advisering tot compleet projectmanagement, voor kleine tot de grootste duurzame energieprojecten van Nederland, zowel op land als in het water. 

Voor een tweetal grote projecten zoeken wij een stevige Project Controller a.i. (FT)

Door jouw accurate projectadministratie schat je de risico's en succesfactoren van de projecten snel en adequaat in en adviseer je het Projectmanagement doeltreffend over de voortgang. Je bent als Projectcontroller verantwoordelijk voor het beheren en monitoren van de projectadministratie en verzorg je de periodieke- als ad-hoc rapportages. Dit doe je in de Engelse taal.   

Verder ondersteun je de directie met het opstellen van hun (project)rapportages en benoem je op basis van (risico)analyse de nodige preventieve en corrigerende maatregelen. Budgetbewaking is je tweede natuur.

Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.