Interim opdracht: Projectcontroller gezocht

Projectcontroller

Utrecht
Semi-overheid
€ 60 tot € 75
36 uur
20 juni 2016
5 maanden
08 juni 2016

Functie omschrijving

NS IT beheert de alle IT systemen voor NS Nederland. De missie van NS IT is ‘IT innoveert NS’ wat betekent dat IT de drijvende kracht is achter de noodzakelijke IT veranderingen en innovaties die noodzakelijk zijn zodat NS ook in de toekomst de optimale dienstverlening aan de reiziger kan blijven bieden

Binnen de afdeling ProjectControl NS zorgt het team ProjectControl Business IT voor de integrale beheersing van Business/IT projecten, programma’s en portfolio’s ten behoeve van de besturing door project-, programma- en portfoliomanagement en opdrachtgevers. Bij het team werken circa 10 personen (vast en inhuur).

Doel van de functie :

De projectcontroller ondersteunt de projectleider door het geven van adviezen, het maken van plannen en het beoordelen van de voortgang van projecten. De projectcontroller bewaakt niet alleen het geld, maar speelt een belangrijke rol bij de beheersing van tijd, geld en kwaliteit. Tevens kent en beheerst de projectcontroller de interne regelgeving m.b.t. financiële procedures en verslaglegging.

Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.