Interim Financial nodig? Bekijk de feiten van ons online matching-platform

Interim Financial nodig? Bekijk de feiten van ons online matching-platform

03 juli 2019 | 24Financials.nl is het online platform voor opdrachtgevers én intermediairs die op zoek zijn naar tijdelijke invulling binnen Finance & Control. Benieuwd naar de ontwikkelingen? Lees en kijk dan verder.

 

24Financials.nl focust zich op professionals binnen Finance, Control en Audit; onder andere Managers Finance & Control, Financieel Directeuren en Auditors hebben een profiel op dit portal. Zoals onderstaande grafiek laat zien weet de Interim Professional steeds meer ons platform te vinden.

Een aantal nieuwe features ontwikkeld in 2019:

Bekijk nu de pagina met professionals en ontdek de uitgebreide filtermogelijkheden van ons platform. Heeft u een ideale kandidaat gevonden? Een nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om profielen te bewaren. 

zoek een Interim Financial >

Klantenbestand van 24Financials.nl

24Financials.nl wordt gebruikt door zowel Eind-opdrachtgevers als Intermediairs. Onze directe opdrachtgevers zijn op te splitsen in Financieel Eindverantwoordelijken, Algemeen Management, HR-Managers en Corporate Recruiters.


Hoe is ons kandidatenbestand vertegenwoordigd?

Het merendeel van onze kandidaten is woonachtig in de Randstad. Het midden van het land (Utrecht) is goed vertegenwoordigd, maar ook komt een groot gedeelte van ons kandidatenbestand uit Noord-Holland en Zuid-Holland.  


zzp per provincie


Freelancers per categorie

De meeste Interim Finance Professionals die gebruik maken van ons portal hebben een HBO- en WO afgeronde opleiding. Deze freelancers hebben wij opgedeeld in een aantal categorieën. Zoals u uit de grafiek kunt opmaken, wordt ons kandidatenbestand voornamelijk vertegenwoordigd binnen de categorieën Controlling & Financieel Management.

zoek een Interim Financial >

Op zoek naar een AA Accountant, Financieel Adviseur of Junior Business Controller? Bekijk via ons platform alle kandidaten binnen Finance & Control. Naar aanleiding van de factsheet nog vragen? Of gewoon erg benieuwd wat het portal voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)33 450 71 64 of stuur een e-mail.

Interessant? Deel dit bericht met je volgers