24Financials: Op zoek naar een interim financial?

24Financials: Op zoek naar een interim financial?

30 jan 2019 | 24Financials.nl is het online platform voor intermediairs én opdrachtgevers die op zoek zijn naar een tijdelijke kracht binnen Finance & Control. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen van 24Financials.nl? Welke groep maakt het meest gebruik van het platform? Corporate recruiters, intermediairs of financieel eindverantwoordelijken? Om de recente ontwikkelingen overzichtelijk weer te geven hebben wij een factsheet ontwikkeld.

24Financials.nl is het platform voor online bemiddeling van interim functies binnen Finance & Control. Opdrachtgevers komen, zonder tussenkomst van een bureau, direct in contact met interim finance professionals. Intermediairs beschikken door middel van 24Financials.nl over een extra plug & play bestand van interim professionals waarmee de interim aanvragen ingevuld kunnen worden.


zoek een interim financial >

Ontwikkelingen van 24Financials.nl in 2018.

24Financials.nl focust zich op high potentials en van mid-career tot executive level professionals in Finance & Control. Het betreft inschrijvingen van Manager finance & control tot Financieel directeur/CFO. Zoals onderstaande grafiek laat zien was 20178een positief jaar en deze positieve groei hopen wij in de toekomstige maanden door te zetten. Het aantal inschrijvingen van Interim Professionals en het aantal gepubliceerde opdrachten groeide exponentieel.

Klantenbestand van 24Financials.nl

24Financials.nl wordt gebruikt door zowel intermediairs als eind-opdrachtgevers. Zoals de grafiek laat zien, is het aantal eind-klanten wat groter dan intermediairs die van het portal gebruik maken. Onze directe opdrachtgevers zijn vervolgens op te splitsen in Financieel eindverantwoordelijken, Algemeen Management, HR-managers en Corporate Recruiters.Ons klantenbestand bestaat iets meer uit Corporate recruiters (32%) dan HR Managers (28%).Hoe is ons kandidatenbestand vertegenwoordigd?

Het merendeel van onze kandidaten is woonachtig in de Randstad. Het midden van het land (Utrecht) is goed vertegenwoordigd, maar ook komt een groot gedeelte van ons kandidatenbestand uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. 


zzp per provincie

Beschikbare kandidaten per branche?

Hoeveel financials zijn er per branche beschikbaar? Het best vertegenwoordigd is de branche Financiële instellingen & verzekeringswezen. Hier zijn 430 actieve financials te vinden. Verder zijn er ook veel kandidaten actief in Handel & verhuur en wordt ook de branche Media, telecom & ICT goed vertegenwoordigd. De grootste stijging van kandidatenprofielen zien wij in de branche (Semi) overheden.


Freelancers per categorie

De meeste Interim Finance Professionals die gebruik maken van ons portal hebben een HBO- en WO afgeronde opleiding. Deze freelancers hebben wij opgedeeld in een aantal categorieën. Zoals u uit de grafiek kunt opmaken, wordt ons kandidatenbestand voornamelijk vertegenwoordigd binnen de categorieën Controlling & Financieel management; Accounting zit daar iets onder.

zoek een interim financial>

Op zoek naar een aa accountant, Financieel adviseur of junior business controller? Bekijk via ons platform alle kandidaten binnen Finance & Control. Naar aanleiding van de factsheet nog vragen? Of gewoon erg benieuwd wat het portal voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Henk-Jan van den Berg op telefoonnummer +31 (0)33 450 71 64 of stuur een e-mail.

Interessant? Deel dit bericht met je volgers