Freelance financials positief over nabije toekomst

Freelance financials positief over nabije toekomst

Wij stelden de bij ons platform aangesloten freelance financials enkele korte vragen omtrent hun kijk op hun deel van de arbeidsmarkt, hun kansen en perspectieven.  De daarop binnengekomen reacties zijn verrassend positief en vertellen ons dat deze groep professionals actief omgaan met hun zelfstandig ondernemerschap.


Slechts 20% van hen gaf aan zonder opdracht te zijn en daar niet heel snel verbetering in te zien ontstaan. De overige financials zonder opdracht zijn dat vaak nog maar heel kort en verwachten dat er snel weer iets passends op hun pad zal komen.

De zzp’ers met een opdracht laten weten dat de verwachte doorlooptijd op z’n minst nog enkele maanden is en maken zich vooralsnog geen zorgen.

Positief gestemd, negatief of neutraal; de grootste gemene deler bij alle respondenten is dat ze tijdens de zoektocht naar een opdracht allemaal zeer actief aan de slag gaan en daarbij komt momenteel netwerken als belangrijkste activiteit uit naar voren, op de voet gevolgd door abonnementen op portals en vacaturesites.

Interessant? Deel dit bericht met je volgers