Tijdelijke personeelsvraag | 24Financials.nl

Tijdelijke personeelsvraag | 24Financials.nl

24 juni 2019 | Kies je bij een tijdelijke personeelsvraag als oplossing voor inhuur van een externe of neem je iemand voor die periode in dienst? Lees hieronder de grote voordelen van het werken met zzp’ers!


Flexibiliteit – Bij tijdelijke pieken in de hoeveelheid werk of bij kortstondige projecten: een freelance financial is al binnen een paar dagen aan de slag; hij zal direct concretedoelstellingen formuleren en plannen opstllen. Resultaten kunnen daardoor snel worden geboekt. 

Specialisatie –Wanneer er behoefte is aan specifiek benodigde know how. Iedere interim manager heeft een bepaald specialisme; van corporate finance tot treasury en van AO/IC tot value based management

Value for money – Financiële argumenten en het vermijden van arbeidsrechtelijke risico’s spelen een rol bij het in dienst nemen van personeel en de inzet van zzp’ers. Door de concrete koppeling van inzet, kennis en vaardigheden met beoogd resultaat is de klantorganisatie uitstekend in staat de kosten en baten van de interim manager te beheersen.

Interessant? Deel dit bericht met je volgers