Over 24Financials.nl

24Financials.nl is het platform voor online bemiddeling van interim functies binnen Finance & Control. Zonder tussenkomst van bureaus neemt u, als opdrachtgever of interim finance professional, de touwtjes in handen om de juiste opdracht of kandidaat te vinden.

Oprichting 24Financials.nl

24Financials.nl, opgericht op 1 juli 2015, is een initiatief en een op zichzelf staand product van Alterim.

Alterim is in de offline-wereld van bemiddeling van vaste en tijdelijke functies in Finance, Control & Audit een ervaren en gerenommeerde organisatie. Voor meer informatie over Alterim verwijzen wij u graag naar: www.alterim.nl.
Met dit nieuwe platform faciliteert Alterim opdrachtgevers en freelance financials in het gezamenlijke doel: het vinden en maken van de perfecte match.

Wilt u eens met ons sparren over de mogelijkheden die er voor ú zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij staan u graag te woord!

De ultieme samenwerking: online en offline bemiddeling

24Financials.nl voor online bemiddeling en Alterim als gerenommeerd en ervaren bureau in offline bemiddeling binnen Finance & Control, resulteert in een ultieme samenwerking.
Uiteraard gaan we namens 24Financials.nl tot het uiterste om samen met onze klanten en kandidaten tot een succesvolle match te komen.
Blijkt uw aanvraag toch moeilijk in te vullen? Laat u adviseren; samen met u komen we tot een oplossing: online of offline!

De kracht van up-to-date profielen

Kwaliteit, volledigheid, actualiteit en objectiviteit zijn onze uitgangspunten. Gedetailleerde en volledige opdrachtomschrijvingen en kandidaat profielen die duidelijk weergeven wanneer de kandidaat beschikbaar is en welke kennis en ervaring diegene heeft opgebouwd. Een compleet plaatje, van zowel opdrachtgever als interim finance professional. Zo kunt u snel en transparant een passende match maken!

Opdrachten en kandidaten

24Financials.nl focust zich op high potentials en mid-career tot executive level professionals in Finance & Control. Van controller, assistent accountant tot CFO of auditor. En natuurlijk de bedrijven en opdrachten die hierbij horen.