Accountant AA | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ervaren en deskundige Finance professional met ruim aantal jaren werkervaring binnen het vakgebied Finance en Accounting.

Zeer ervaren financial in het bezit van de AA-titel. Gespecialiseerd in het opstellen rapportages, prognoses, financiële overzichten, (geconsolideerde) (complexe) jaarrekeningen en het maken van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Naast de specialisatie in opstellen van financiële rapportages uiteraard ook zeer ervaren en bedreven in het verwerken van de financiële administratie. Van het verwerken van inkoopfacturen tot bankmutaties.

Daarnaast ook ervaring als financial controller voor diverse ondernemingen in diverse branches zoals de gas- en olieindustrie, machinefabrikant en detailhandel. Als controller nauw betrokken bij periode afsluitingen, aangifte omzetbelasting en ICP, begrotingen en prognoses. Voor enkele opdrachtgevers zijn de rapportages opgesteld in het Engels en vindt de communicatie met aandeelhouders/het management plaats in het Engels.

Kennis van ERP-pakketten en diverse softwarepakketten als Unit4, Caseware, Exact online, Snelstart, Microsoft Office.

31 mei 2017
€ 56-70 per uur
8-40 uren per week
Accountant AA Financial controller Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Caseware Exact Exact Windows Excel Speedbooks Unit 4 Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Financiële instellingen Handel Logistiek / transport Olie, gas & energie Productie Retail Verhuur Zakelijke dienstverlening
Consolidatie Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementondersteuning Planning & control
Dutch GAAP
Nederlands Duits Engels

Relevante werkervaring

Hoofd Administratie

Nvt in Hoogeveen
april 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Hoofd administratie van een concern van totaal 15 vennootschappen in diverse branches. Kernactiviteit bestaat uit het bouw & vastgoed, inclusief projectontwikkeling. Daarnaast bestaat het concern uit een kledingwinkel, een kledingoutlet, een lunchzaak, een aannemingsbedrijf, een installatiebedrijf en een supermarkt.

Bijhouden van de financiële administratie, waaronder de onderlinge rekening-courantverhoudingen en dergelijke. Debiteurenbeheer en het periodiek opstellen van rapportages voor de directie. Tevens het verzorgen van de diverse belastingaangiften, CBS-statistieken en het deponeren van de publicatierapporten bij de Kamer van Koophandel.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.