Administrateur | Assistent controller

Persoonlijke gegevens

“Het lijkt wel alsof hij hier al jaren werkt!” – als mijn tijdelijke collega’s dat na korte tijd zeggen, dan ben ik tevreden. Daarvan ik krijg ik energie.

Al zo’n 10 jaar werk in de wereld van financiële en administratieve ondersteuning, waarvan de laatste jaren als interim finance professional. Ik krijg graag opdrachten waar ik aan de slag kan met het inlopen van achterstanden, het optimaliseren van de financiële administratie en ik vind het een uitdaging om het klantencontact, ongeacht de aanleiding, altijd goed te laten verlopen.

Ook als je niet op de loonlijst staat, kun je betrokken en gedreven zijn om een goede bijdrage te leveren aan een afdeling financiële administratie en aan een organisatie in z’n geheel. Debiteuren, crediteuren en financieel administratieve werkzaamheden zijn ‘mijn ding’. Dat kan ik zelfstandig, maar evenzo goed in een team. Ik werk voor allerlei bedrijven door heel Nederland.

01 09 2021
€ 56-70 per uur
24-40 uren per week
Administrateur Assistent controller Financieel medewerker

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics AX Oracle SAP Unit 4
Financiële instellingen Logistiek / transport Media Overheden Productie Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
AO/IB specialisme Corporate finance Financial control Interne en externe rapportages Operational audit Planning & control Risk & compliance Riskmanagement Treasury
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Administratief medewerker

Rijkswaterstaat in Den Haag
oktober 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Administratie

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.