Assistent controller | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Persoonlijk:
Mijn directe omgeving kent mij als een flexibel, praktisch en positief ingesteld persoon die prestatie gericht werkt. Zelf heb ik een positieve instelling en krijg ik veel energie om doelstellingen te halen en te realiseren. Zelfstandig werken en/of in teamverband is geen probleem voor mij. Verder ben ik integer, sociaal vaardig, accuraat, kan prioriteiten stellen en sportief.

Expertise:
Bij voorgaande werkgevers heb ik veel ervaring opgedaan binnen de financiële administratie, processen en de daarbij horende rapportages. Variërend van maandcijfers tot en met de jaarrekening inclusief de budget-rapportage.

Tevens heb ik ruime ervaring in treasury, debiteurenbeheer, verslaggeving en management consolidatie. Ik ben een financiële man pur sang. Naast mijn rol als Financial Controller ben ik een analist die het verhaal achter de cijfers wil weten om goed met de cijfers te kunnen werken.

24 03 2021
€ 56-70 per uur
40-40 uren per week
Assistent controller Financial controller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV Unit 4
Bouw & vastgoed Financiële instellingen Handel Horeca & Toerisme ICT Logistiek / transport Onderwijs Retail Semi-overheid Techniek
Business control Financial control Jaarrekeningenwerk Management accounting
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Eigenaar

Eigen Onderneming in Ursem
oktober 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Interim financiële opdrachten (ZZP) voor bijvoorbeeld de volgende functies: Manager Finance, Hoofd Administratie, Financial- & Business Controller of Financieel Consulent. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.