Business controller | Projectcontroller

Persoonlijke gegevens

Een gedreven professional met ruime ervaring in business controlling. Niet bepaald een standaard financial. Sterk in het opzetten en professionaliseren van afdeling Business Control. Kan met veel enthousiasme de gewenste verandering teweegbrengen.

Brede ervaring in commercial- en projectcontrolling binnen diverse branches met daarbij de focus op het verbeteren van het ‘commercieel denken’ van de organisatie. Maakt eenvoudig de brug tussen sales, operations en finance. Mijn werkwijze is gericht op structurele verbetering met daarbij aandacht voor quick wins en het verbinden van de organisatie.

Tevens heb ik het vermogen om een nieuwe omgeving snel eigen te maken en makkelijk contact te leggen met belangrijke stakeholders. Door een open houding en een prettige manier van communiceren pas ik mij in elke omgeving makkelijk aan.
Doordat ik mijn visie over controlling kan vertalen in heldere doelen en maatregelen blijft het voor iedereen begrijpbaar. Dát is mijn kracht!

30 april 2020
€ 71-85 per uur
32-40 uren per week
Business controller Projectcontroller Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Excel Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV
Handel ICT Logistiek / transport Productie
Budgettering Business analysis Business control Business planning Financial analysis Forecasting Interne en externe rapportages Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Turnaround management
Nog niet ingevuld
Nederlands Engels Duits Frans

Relevante werkervaring

Business Controller (interim)

Pokon Naturado BV in Veenendaal
april 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor het opzetten van financial forecast en budgetting. Inclusief financiële vertaling van jaarplannen. 
  • Verantwoordelijk voor totale salescontrol. Eerste aanspreekpunt voor sales en dagelijkse analyse van de omzet en marges. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.