Business controller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Als expert Bedrijfsvoering zorg ik voor een solide bedrijfsvoering tijdens transities en breng ik de performance naar een hoger niveau.

Ik ben een manager/directeur met veel ervaring in het bedrijfsvoerings- en personele domein. Ik ben goed in het in control brengen en houden van organisaties waarbij ik verschillende onderdelen als finance, risk, ICT, compliance en HR op een ondernemende wijze weet te verbinden met de omgeving. Tevens heb ik succesvol sturing gegeven aan fusie- en verandertrajecten en diverse duurzaamheidsprojecten. Veelal in een complexe-bestuurlijke context.

Ik sta voor groei en ontwikkeling van mensen én organisaties waarbij ik het belangrijk vind dat mensen én resultaten ook echt met elkaar worden verbonden. Ik ben altijd op zoek naar uitdaging en vernieuwing, kan goed met hectiek en chaos omgaan en sla graag bruggen tussen partijen en hun belangen. In mijn leiderschapsstijl staan doelgerichtheid, ambitie, besluitvaardigheid, onafhankelijkheid, samenwerken en vertrouwen op vakmanschap centraal. Mijn levensstijl kenmerkt zich doordat ik altijd open, eerlijk en respectvol ben.

Expertise
Integraal sturen, Organisatieontwikkeling/verandermanagement, Finance en Risicomanagement,
Zelforganiserende teams

01 februari 2017
€ 86-100 per uur
24-40 uren per week
Business controller Manager finance & control Financieel directeur/CFO

Kennis & Vaardigheden

Excel SAP
Financiële instellingen Olie, gas & energie Productie Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Business control Corporate finance Governance In control statement Management accounting Managementadvies Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Turnaround management
Nog niet ingevuld
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Programmamanager CRM a.i.

Stichting Welzaam Vleuten de Meern in Utrecht
oktober 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Welzaam is een sterke buurtverbinder in Vleuten De Meern (wijk 10 Utrecht). De sociaal makelaars bieden advies en ondersteuning aan bewoners, overheid en partners om meedoen mogelijk te maken. Welzaam staat voor "vernieuwend welzijn". www.welzaamutrecht.nl.

Opdracht:
Professionaliseren relatiemanagement door ontwikkelen en implementatie nieuwe CRM werkwijze en nieuw ICT-systeem.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.