Business controller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Zeer ervaren, vertrouwenwekkende, senior teamspeler met frisse blik en klantgerichte pragmatische instelling, die sterk gericht is op vernieuwing en een goede organisatie!
Dat is voor mij de rode draad in mijn werk! Ik combineer hierbij mijn ervaring uit de financiële sector met mijn ervaring in de topsport en brengt het beste uit deze 2 werelden samen.

Mijn ervaring ligt op het gebied van: bedrijfsvoering, business control, planning & control, cost control, ‘in control’ brengen van de organisatie, verandermanagement, (her)inrichting van risico- en procesmanagement, coaching en leiding geven.
Collega’s en klanten zien me als deskundig, ervaren, analytisch en cijfermatig zeer sterk en scherp, klant- en kwaliteitsgericht met goede adviesvaardigheden. Ik maak makkelijk verbinding op alle niveaus, heb een goed inlevingsvermogen en ben prettig in de samenwerking.
Vanuit de ruim 20 jaar ervaring in de topsport heb ik een sterk doorzettingsvermogen en resultaat- gerichtheid in me. Mijn inbreng als coach wordt zeer gewaardeerd. Met mijn enthousiasme en energie kan ik mensen inspireren en motiveren continu te werken aan verbetering van de organisatie en zichzelf.

Deze kwaliteiten wil ik inzetten voor een functie als (interim) manager bedrijfsvoering of control, maar ook als business controller, projectmanager of adviseur.

De mix van ‘goed organiseren’ en coachende kracht leidt tot resultaat.

15 augustus 2019
€ 101-115 per uur
32-40 uren per week
Business controller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Excel SAP
Financiële instellingen ICT Productie Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Financial analysis Financial control Forecasting Governance In control statement Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Risk & compliance Treasury Turnaround management
Basel II IFRS Solvency II SOX
Nederlands

Relevante werkervaring

Geen werkhistorie bekend.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.