Business controller | Financieel directeur/CFO

Persoonlijke gegevens

Ervaren Finance professional met ruim aantal jaren werkervaring binnen het vakgebied Finance, IT en Risk Management. Kennis op het gebied van Inrichting Control & Business Reporting, Fusie en Overname, Herstructurering en Performance Verbetering. Verder een ervaren gebruiker van ERP systemen zoals SAP, AFAS en Exact.

Algemeen
Mijn kracht bestaat uit het herstellen van verbinding en het brengen van structuur in organisaties van meest uiteenlopende aard bij crisis of inefficiëntie in de bedrijfsvoering.
Snel knelpunten in kaart brengen, verbeterplan opstellen, effectief (pragmatisch) implementeren en zorgen dat resultaten geborgd worden.
Als manager ben ik gericht op het mobiliseren van de kwaliteiten en kennis die in de organisatie bij mensen aanwezig zijn. Ik zorg dat mensen helder krijgen wat hun functie en rol in de organisatie inhoudt en scherp van hieruit het functioneren van de organisatie aan.

Kernkwaliteiten
 scherpe, snelle analyse, maar ook drive om dit effectief (pragmatisch) om te zetten in implementatie
 goed gevoel voor de verschillende krachten en elementen die een proces of project beïnvloeden, heb snel totaaloverzicht
 energiek en positief ingesteld, in staat dit over te brengen op de mensen met wie ik samenwerk
 communiceer goed met en schakel snel op meerdere niveaus in de organisatie
 evenwichtig, blijf rustig en “focused” in turbulente en/of complexe omgevingen

Persoonlijke kenmerken
Ik houd ervan om processen en prestaties te verbeteren en mijn resultaten te realiseren in samenwerking met mensen. In korte tijd maak ik mij vertrouwd met de onderneming en lever zo snel resultaat. Humor, ook zo af en toe lachen om jezelf, en plezier in het werk vind ik belangrijk.

Relevante werkervaring
Meer dan 20 jaar management ervaring op het gebied van Finance, waaronder ook HRM en ICT ook bij internationale bedrijven.
Kernwoorden: versterken planning&control, finance, verandering, groei, performance verbetering, profit georiënteerde ondernemingen, zakelijke conflictbemiddeling

11 september 2017
€ 86-100 per uur
24-40 uren per week
Business controller Financieel directeur/CFO Groupscontroller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Excel SAP Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Handel ICT Productie Techniek Volkshuisvesting Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Governance Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Risk & compliance Riskmanagement Treasury Turnaround management
Dutch GAAP IFRS US GAAP
Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Relevante werkervaring

Geen werkhistorie bekend.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.