Business controller | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Wie ben ik?
Ik heb zeer ruime ervaring opgebouwd vanuit mijn achtergrond en basis, de studie bedrijfskunde. In de laatste jaren is mijn kennis verder uitgebreid door veel opdrachten binnen de overheid en zorg: GGZ, jeugdzorg, bij gemeente, provincie en waterschap. Na een aantal jaren detacheringsopdrachten pak ik vanaf begin 2015 als zelfstandige uitdagende control-opdrachten op. Nuchterheid, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid zijn eigenschappen die ik bezit, waarbij humor vaak zorgt voor een zachtere landing.

Wat kan ik voor u doen?
Ik werk vaak (projectmatig) op het snijvlak van financiën, IT/BI en processen en ben goed in het aanpakken van complexe vraagstukken in een dynamische omgeving. Daarbij weet ik wat er speelt en welke belangen er zijn. En gebruik hierbij mijn inzicht en mensenkennis om uw organisatie beter te laten functioneren door te motiveren, te coachen en verantwoordelijkheid te laten nemen.

Mijn aanpak: door advisering (denken) en uitvoering (doen) met als resultaat het ontzorgen van de opdrachtgever en het invoeren van stevige, structurele oplossingen. Ik werk het liefst samen met uw eigen mensen, hierdoor krijgen de oplossingen draagvlak en houdbaarheid.

Kortom, mijn kernbegrippen: business-control, beheersbaarheid, verbinding maken, ontwikkelen en invoeren, met als resultaat een betere zorg vanuit een efficiënte/effectieve bedrijfsvoering. Instrumenten als planning & control, budgettering, auditing, AO/IC, managementinformatie, kostprijscalculaties, risicomanagement en kwaliteitsmodellen.

01 mei 2019
€ 71-85 per uur
32-36 uren per week
Business controller Financial controller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Afas Cognos Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV Visio
Overheden Overige non-profit Retail Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Activity based costing Budgettering Business control Business planning Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Operational audit Planning & control Project control Value based management
Nog niet ingevuld
Nederlands Engels

Relevante werkervaring

Interim Controller

Yulius GGZ in Dordrecht
april 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

  • ondersteuning management / teamleiders (poli)Klinieken, FACT, Wijkgerichte zorg (WMO), langdurige zorg
  • alle financiers met uitzondering van JeugdWet 
  • kaderstelling in overleg met Verkoopafdeling/zorgcontractering en begroting 2019 in omgeving van afbouw/vertrek uit teams en opbouw/herinrichting nieuw team

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.