Business controller | Financieel directeur/CFO

Persoonlijke gegevens

Ik ben een Manager / Controller, inzetbaar bij vele soorten bedrijven, van retail tot productie bedrijf, zowel nationaal als internationaal. Met mijn inzet en enthousiasme zorg ik altijd voor een positieve drive en waar nodig voor verandering. Door mijn ruime ervaring in diverse branches op zowel operationeel en management niveau ben ik breed inzetbaar. Ik ben altijd op zoek naar een uitdagende functie waar ik mijn ideeën en creativiteit kwijt kan. Ik hou ervan om operationeel bezig te zijn. Het (her)inrichten van financiële administraties is mij niet vreemd.

01 februari 2019
€ 86-100 per uur
24-40 uren per week
Business controller Financieel directeur/CFO Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV Speedbooks Twinfield
Accountancy Financiële instellingen FMCG Handel Media Productie Retail Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Governance Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Turnaround management
Basel II Dutch GAAP IFRS Solvency II SOX US GAAP
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Oprichter en eigenaar Belastingadvies- en Administratiekantoor

Quattro Group Nederland in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zeewolde, Zwolle
juli 1996 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Door de brede advisering van onze klanten binnen het MKB evenals startende ondernemers en particulieren werkzaam in diverse branches heb ik een enorme ervaring opgedaan in diverse sectoren. Wij bieden zowel accountancy als controlling diensten aan, naast de advisering van DGA's en ondernemers. Het werk omvat zowel het inboeken van de administraties tot het verzorgen van de jaarrekening, als het verzorgen van de aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Daarnaast verzorgen wij business plannen en budgetten.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.