Business controller | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ik ben een Business Controller en Verandermanager. In mijn opdrachten heb ik complexe opgaven in nauwe samenwerking met in- en externe partners succesvol gerealiseerd. Daarnaast ben ik zeer ervaren met het aansturen van bedrijfsvoeringsonderdelen. In het bijzonder van Financiën & Control en Vastgoed & Facilitaire Zaken. Ik kan zeer creatief en innovatief zijn, waarbij ik de essentie doorzie en vernieuwende ideëen bedenk. Daarbij werk ik samen, ben diplomatiek en flexibel. Dat maakt mij een bruggenbouwer die conflictsituaties weet te beteugelen. Ik heb van nature oog voor anderen, waarbij ik goed kan luisteren naar wat anderen te vertellen hebben. Zo geef ik de gelegenheid om invloed uit te oefenen en voelen zij zich gezien. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen bijdrage levert en inspireer mijn omgeving om dit ook zoveel mogelijk te (gaan) doen. Ik kan optreden als coach in de werkomgeving: empathisch en open voor iedere perceptie.

01 oktober 2020
€ 71-85 per uur
12-40 uren per week
Business controller Finance manager Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Excel Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV WhiteVision
Onderwijs Overheden Overige non-profit Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Riskmanagement Treasury Turnaround management
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Hoofd Bedrijfsvoering

Stichting Stedelijk Voortgezet Openbaar Onderwijs Zoetermeer in Zoetermeer
september 2018 tot juli 2019

Taken en verantwoordelijkheden

Begeleiden van herpositionering en krimp, waaronder samenvoegen bestaande scholen, start nieuwe school, opzetten nieuwe PR en communicatie, voorbereiden en begeleiden verbouwing en verhuizing, onderzoek omvang overheid en initiëren en monitoren krimp onderwijsformatie.

Inhoudelijk op elkaar aan laten sluiten van strategie, bedrijfsvoering in brede zin en de planning & control cyclus, waaronder aanpassing Planning & Control Cyclus, aanzet herijking risicomanagement en opstellen inkoopbeleid.

Leiding geven aan de ontwikkeling van de financiële functie van 'financiële administratie naar financial control', waaronder werven, coachen en begeleiden nieuwe hoofd bedrijfsvoering.

Opstellen van (meermalen)begroting, managementrapportages en jaarrekening.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.