Finance manager | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Een ervaren professional met al vele jaren ervaring binnen het vakgebied Finance. Kennis van vele financiële- en rapportage pakketten, Daarnaast een verbinder, iemand die snel de vinger op de zere plek legt en proactief handelt.

29 maart 2020
€ 86-100 per uur
28-40 uren per week
Finance manager Financial controller Administrateur

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Speedbooks Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Handel Onderwijs Overheden Semi-overheid Verhuur Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Business control Consolidatie Financial analysis Financial control Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Treasury
Dutch GAAP
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Controller a.i.

Stichting Odyssee in Sneek
december 2018 tot april 2019

Taken en verantwoordelijkheden

Als interim controller ben ik in December 2019 bij Odyssee gekomen om de inrichting en implementatie van het Afas project op mij te coördineren.  De organisatie had besloten per 1 januari de gehele administratie in huis te halen en te gaan voeren in Afas.  Het pakket werkte nog niet, er was onvoldoende voorbereiding gedaan in kwantitatieve en kwalitatieve zin om per 1 januari de financiële-, salaris- en HR-administratie te kunnen voeren.

Inmiddels is de inrichting van Afas een feit, krijgen alle medewerkers vanaf januari hun salaris via Afas en zijn alle personeelsdossiers in Afas-HR volledig.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.