Finance manager | Business controller

Persoonlijke gegevens

Als Manager Finance, Business Controller, allround ondersteuner en sparring partner wil ik me sterk committen aan een bedrijf. Brede ervaring opgedaan in de Retail en de laatste jaren in de Zorg met een breed scala van werkzaamheden.
Mijn kwaliteiten liggen zowel op het strategische als operationele vlak, het goed in staat zijn te ondersteunen, analytisch sterk en zaken met elkaar in verband brengen. Ik ben een controller, die sterk toekomst gericht is en daarbij innovatief is in veranderingsprocessen. Uiteraard draag ik zorg voor o.a. goede managementinformatie, jaarrekeningen, budgettering en goedwerkende informatiesystemen.

Veelvuldig ben ik werkzaam geweest op het terrein van het implementeren van nieuwe informatiesystemen. Mijn kracht is het verbeteren of veranderen van organisaties op een pragmatische wijze. Dit samen met de medewerkers die ik tracht mee te krijgen in veranderingen/verbeteringen en wil laten groeien.

Sterke eigenschappen: helicopterview, prestatiegericht, accuraat, pro-actief, hands-on mentaliteit, communicatief en pragmatisch ingesteld.

Inzetbaar op het bredere terrein van de bedrijfsvoering als allround management ondersteuner.
Kennis en ervaring van “de boekhouding op orde brengen” tot “financieel vertaler van strategische plannen”.

01 april 2019
€ 71-85 per uur
32-40 uren per week
Finance manager Business controller Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Excel Unit 4
Retail Zorg & welzijn
Budgettering Business control Consolidatie ERP-implementatie Financial control Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementondersteuning Planning & control
Nog niet ingevuld
Nederlands Engels

Relevante werkervaring

Business controller

Oogziekenhuis Zonnestraal in Hilversum
januari 2015 tot december 2016

Taken en verantwoordelijkheden

Uitvoeren van alle voortkomende werkzaamheden op afdeling Business Control waaronder het verzorgen van de maandelijkse/kwartaal rapportage, budgettering en jaarrekening en het maken van kostprijsberekeningen

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.