Finance manager | Financial analyst

Persoonlijke gegevens

Veel ervaring heb ik opgedaan binnen het vakgebied van financiën, administratie, bedrijfsvoering en management bij met name zorgorganisaties. Door collega’s en opdrachtgevers worden mijn analytisch vermogen, procesmatig inzicht en mensgerichtheid als kwaliteiten genoemd. Daarbij ga ik grondig te werk en houd het eindresultaat steeds voor ogen. Ik vind het dan ook mooi om samen met collega’s de gestelde doelen te behalen en daarbij daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor de organisatie te kunnen zijn. Moeiteloos schakel ik tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en weet medewerkers hierin mee te nemen en mede daardoor draagvlak te creëren. Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgedaan met veranderprocessen als fusies en reorganisaties. Als persoon ben ik toegankelijk, rustig, loyaal en hardwerkend. Een coachende stijl van leidinggeven heeft mijn voorkeur.
Met mijn kantoor heb ik als zelfstandig ondernemer een aantal zorgorganisaties kunnen helpen met onderwerpen als management rapportages, jaarrekening en met verbetertrajecten en het herstructureren van afdelingen.

01 mei 2021
€ 86-100 per uur
24-40 uren per week
Finance manager Financial analyst Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Afas Excel
Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Business analysis Business planning Financial analysis Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control
IFRS
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Manager Planning & Control

Groenhuysen in Roosendaal
maart 2018 tot september 2018

Taken en verantwoordelijkheden

  • Leidinggeven aan de afdeling Planning & Control (7 medewerkers)
  • Verzorgen en optimaliseren van maandelijkse financiële rapportages en de daarbij behorende analyses
  • Doorvoeren van een kwaliteitsverbetering van de afdeling Planning & Control

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.