Financial analyst | Business analyst

Persoonlijke gegevens

Mijn passie is EXCEL en alhoewel ik ook veel van boekhouden en financiën afweet ben ik enkel nog maar te porren voor opdrachten waar ik grotendeels met Excel kan werken!

Op het gebied van grote databestanden en professionele dashboards heeft Excel zijn beperkingen. Iets wat wel grandioos kan met POWER BI waar ik inmiddels ook heel bekwaam mee ben.

Ik ben gecertificeerd Excel-specialist (door Microsoft erkend) en in die rol ben ik in te huren om bijvoorbeeld rapportages te ontwikkelen, te verbeteren en te automatiseren. Vaak vervul ik dan ook de rol van Financial Controller, Data Analist en/of Business Analist.

Een andere specialiteit van mij is om dashboards, grafieken en rapportages te maken uit grote, ruwe databestanden, iets wat erg in opkomst is. Ook kan ik heel goed bestanden aan elkaar koppelen. Dus opdrachten als Assistent Controller, Data Analist e.d. zijn ook zeer geschikt voor mij.

Ook geef ik incompanytrainingen over Excel waarbij de cursisten hun eigen casussen in kunnen brengen. Dat werkt geweldig! Het boeit gelijk, ze kunnen de geleerde stof direct toepassen en ze hoeven er zelfs de deur niet meer voor uit!

15 12 2021
€ 71-85 per uur
4-40 uren per week
Financial analyst Business analyst

Kennis & Vaardigheden

Excel
Bouw & vastgoed Financiële instellingen Handel ICT Retail Volkshuisvesting Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Interne en externe rapportages
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Excel Expert

Crown Van Gelder B.V. in Velsen-Noord
september 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Debiteurenbestand voorzien van vrachttariefcodes op basis van postcode + opschoning debiteurenbestand.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.