Financial controller | Business controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een jonge en ambitieuze registeraccountant. Door mijn ervaring van ruim tien jaar in de accountancy en vier jaar als interim professional ben ik gewend te werken in een dynamische omgeving en heb ik werkervaring in verschillende sectoren.

Belangrijke kenmerken zijn mijn flexibele instelling, sterk analytisch vermogen, open manier van communiceren en kracht om snel te kunnen schakelen. Ik ben proactief en een harde werker.

Mijn ruim tien jaar ervaring in de accountancy heb ik volbracht bij Mazars (acht jaar) en bij KPMG (de laatste twee jaar). Bij KPMG heb ik een leidinggevende positie bekleed binnen de controleteams van onder andere ondernemingen in de transport en logistiek, de technische dienstverlening, het onderwijs en een pensioenfonds. Dit betroffen corporate clients, ondernemingen in het MKB en instellingen in de (semi-)publieke sector. Ik was bijvoorbeeld medeverantwoordelijk voor de controle van de jaarrekening van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Begin 2014 heb ik de keuze gemaakt mijn carrière voort te zetten als zelfstandig professional. Mijn missie is het op interim-basis uitvoeren van uitdagende financiële projecten met hierbij een focus op procesoptimalisatie. Ik ben op interim-basis werkzaam geweest bij een tweetal zorgverzekeraars, een ziekenhuis, een hogeschool en bij KPN.

01 februari 2019
€ 71-85 per uur
24-40 uren per week
Financial controller Business controller Accountant

Kennis & Vaardigheden

Accountview Caseware Exact Excel SAP SAP Fico Unit 4
Accountancy Onderwijs Telecommunicatie Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
AO/IB specialisme Financial analysis Financial audit Financial control Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Planning & control
Dutch GAAP IFRS
Nederlands Engels

Relevante werkervaring

Zelfstandig Professional

Eigen Onderneming in Rotterdam
januari 2014 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Begin 2014 heb ik de keuze gemaakt mijn carrière voort te zetten als zelfstandig professional. Mijn missie is het op interim-basis uitvoeren van uitdagende financiële projecten met focus op procesoptimalisatie en het oplossen van problemen.

Wat kan ik voor u betekenen?

  • Als binnen uw organisatie de (financieel gerelateerde) processen niet geheel soepel verlopen, ben ik in staat deze structureel te verbeteren, een echte efficiencyslag te realiseren;
  • Dit is te combineren met een eventuele tijdelijke uitval van financiële posities zoals uw finance manager of uw controller;
  • Door mijn achtergrond als registeraccountant doe ik dit onafhankelijk en met een continue focus op kwaliteit.

Interim Management heeft mijn voorkeur vanwege het op korte termijn willen behalen van resultaten en het hierdoor snel moeten kunnen schakelen. En uiteraard vanwege de afwisseling en flexibiliteit, ik excelleer als ik vrijheid en vertrouwen in werken krijg. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.