Financial controller | Business controller

Persoonlijke gegevens

Binnen de vakgebieden Auditing en Finance & Control heb ik de afgelopen 20 jaar ruime ervaring op gedaan, in binnen- en buitenland. Mijn specialismen zijn interne en externe verslaggeving, interne beheersing, risk management and financial audits. Op IT gebied heb ik gewerkt met pakketten als SAP, Exact en Oracle en de MS Office applicaties Excel, Word en Powerpoint. Mijn persoonlijkheid valt samen te vatten als: integer, gecommitteerd, verantwoordelijk, analytisch en teamplayer.

15 06 2021
€ 71-85 per uur
0-40 uren per week
Financial controller Business controller Accountant RA

Kennis & Vaardigheden

Exact Globe Excel Hyperion Infor Oracle SAP
Accountancy FMCG Handel Horeca & Toerisme Overheden Semi-overheid Telecommunicatie Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business control Consolidatie ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Planning & control Risk & compliance
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Business Controller

HZPC Holland B.V. in Joure
april 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Als Business Controller Europe ben ik verantwoordelijk voor de controlling activiteiten van de Europese werkmaatschappijen en de contacten tussen de Europese HZPC vestigingen en het hoofdkantoor in Joure op het gebied van Finance en Control. Tevens ben ik lid van het MTEurope en de groep Finance & Control van HZPC. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.