Financial controller | Business controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben hands-on, omdat ik van onderaf aan begonnen ben als administrateur, via assistent controller ben doorgegroeid naar controller/finance manager. Ik heb ervaring als controller in verschillende disciplines: financial, business, HR en procescontrol. Ik heb leiding gegeven in diverse bedrijven aan maximaal 7 werknemers. Ik communiceer duidelijk en in eenvoudige taal. Tevens kan ik boekhoudkundige zaken goed uitleggen aan non-financials.

De rode draad in mijn cv is efficiency in processen, net zoals het opzetten van rapportages of optimalisering hiervan. Omdat ik in veel branches (bedrijfsleven en not-for-profit) heb gewerkt, zie ik snel wat er goed en wat er minder goed gaat. Als er iets verbetering nodig heeft zal ik dat niet alleen constateren, maar er ook echt wat aan doen. Dit doe ik pro-actief. Tevens ben ik resultaatgericht en denk ik graag mee met strategie en beleid, kostenbesparing, belastingreductie en omzetverhoging. Dit met een pragmatische aanpak. Ik ben een sparringpartner op niveau met Post-HBO Controller en Master Finance & Control.
Duidelijke persoonskenmerken van mij zijn no-nonsense, hands-on en oplossingsgericht.
Ik heb veel doorzettingsvermogen, discipline, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel om werkzaamheden met een goede kwaliteit binnen de deadlines op te leveren.

Wilt u dat iemand een frisse blik op uw financiële afdeling werpt, de processen efficiënter
inricht, structuur aanbrengt in de werkzaamheden en de rapportages zo opstelt dat er
optimale managementinformatie uit komt? Neem dan contact met mij op!

01 mei 2019
€ 71-85 per uur
24-40 uren per week
Financial controller Business controller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Excel Hyperion SAP Fico
Accountancy Financiële instellingen Handel Maritieme diensten Olie, gas & energie Onderwijs Overige non-profit Productie Semi-overheid Techniek Verzekeringswezen Volkshuisvesting Zakelijke dienstverlening
Activity based costing Budgettering Business control Consolidatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Operational audit Planning & control Project control
Dutch GAAP SOX
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Business Controller

Pro Warehouse in Amsterdam
november 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Business Control, Financial Control, HRM and Operational Auditing.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.