Financial controller | Hoofd administratie

Persoonlijke gegevens

Ik ben een gedegen en ervaren financial controller. Ik ben een nuchtere, gedreven en betrokken medewerker met een hands-on mentaliteit en helikopterview. Ik heb ervaren dat ik in een omgeving van verandering rustig en standvastig ben. Ik heb een groot analytisch vermogen en cijfermatig inzicht. Anderen hebben mij teruggegeven dat ze mij als een inspirerende, stimulerende leidinggevende of collega ervaren.
Mijn financiële kennis combineer ik met kennis en ervaring op de volgende gebieden: personeelszaken, automatisering, implementatie trajecten op ICT gebied, verandermanagement. Ook beschik ik over de nodige kennis op fiscaal gebied.
Daarnaast ben ik in staat door mijn enthousiasme mijn collega’s te overtuigen en te motiveren en heb de ambitie om en mij zelf te ontwikkelen maar ook om mijn collega’s beter te maken.

Afstand tussen mijn woonplaats en de opdracht is geen probleem, mocht de afstand te groot zijn dan zal ik in de omgeving van de opdracht blijven overnachten.

25 oktober 2019
€ 31-55 per uur
4-32 uren per week
Financial controller Hoofd administratie Gevorderd assistent accountant

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV Speedbooks Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Farmacie Financiële instellingen FMCG Handel ICT Logistiek / transport Olie, gas & energie Onderwijs Overheden Overige non-profit Productie Retail Semi-overheid Telecommunicatie Uitgeverij Verhuur Verzekeringswezen Volkshuisvesting Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Consolidatie Financial analysis Jaarrekeningenwerk Managementondersteuning
Dutch GAAP IFRS US GAAP
Nederlands Engels Duits Frans

Relevante werkervaring

Credit Controller/Financial Controller

Alu Bouw Fryslan in Franeker
oktober 2015 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Na periode van zwangerschapsvervanging, verantwoordelijk voor credit-control en rapportages. Begeleiden projectadministraties en financieel administrateur.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.