Financieel directeur/CFO | Business controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een integere, enthousiaste hands-on financial en manager met een brede ervaring binnen het financiële vakgebied en alle andere aspecten van bedrijfsvoering zoals HRM, Inkoop en ICT. Naast een stevige business partner ben ik een peoplemanager die mensen binnen de organisatie positief weet te beïnvloeden en inspireren. Ik heb een visie op mijn vakgebied en formuleer, in lijn met de organisatiestrategie, planmatig en concreet doelstellingen voor de afdeling en medewerkers. Mijn analytische blik en innovatief vermogen combineer ik met een gezonde dosis daadkracht en overtuigingskracht. Ik zorg ervoor dat ik zichtbaar ben in de organisatie en doe dit vanuit een open houding en brede inhoudelijke kennis en belangstelling. Ik ben loyaal, nuchter, pragmatisch, besluitvaardig en resultaatgericht. Ik ben een harde werker en een doorzetter pur sang.

Ik ben gericht op het intensiveren van in- en externe relaties en samenwerking, en beschik over een goed gevoel voor bedrijfsmatig handelen. Ik spreek de taal van mijn medewerkers en beschikt over een ruime sensitiviteit en – adviesvaardigheden. Vanwege mijn brede ervaring en opleiding ben ik goed in staat met begeleiding en coaching bij te dragen aan de ontwikkeling van managers en medewerkers.

01 januari 2020
€ 86-100 per uur
40-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Business controller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Cognos Exact Excel JD Edwards SAP
Accountancy Horeca & Toerisme Media Overheden Overige non-profit Semi-overheid Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Corporate finance Due diligence ERP-implementatie Financial audit Financial control Forecasting Governance In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Treasury Turnaround management Value based management
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Manager Financiën & Control a.i.

Zaans Medisch Centrum in Zaandam
januari 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Financial control

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.