Financieel directeur/CFO | Business controller

Persoonlijke gegevens

Ondernemend, pro-actief, met brede kijk op de business

Ik ben een allround finance professional die sterk is in het opzetten en professionaliseren van de finance organisatie, die goed weet wat business control inhoudt en in staat is een brug te bouwen tussen ondernemingsplan en stuurinformatie en relevante KPI’s.
In mijn element als business partner om de financiën en de planning en control cyclus te regelen. Dat doe ik vanuit een gedreven benadering, met oog voor het geheel en scherp in het detail. Met focus op het op koers brengen en houden van de organisatie en monitoren voortgang. Vanuit deze verantwoordelijkheid zorg ik voor het ‘in control’ zijn met helder KPI en AO/IC besturingsmodel dat aansluit bij de strategie en behoefte. IT en BI-tools passen daar logisch in.

Als sparringpartner van MT/directie denk ik proactief én opbouwend mee bij het verbeteren van de bedrijfsvoering; met het finance team stroop ik de mouwen op om het team in zijn kracht te zetten en te inspireren de gewenste business support te leveren. De opgedane ervaringen met financieel management bij diverse organisaties en branches leerden mij om processen, cultuur en structuren snel te doorgronden. Daardoor vind ik snel mijn weg binnen veranderende organisaties, weet ik waarop te sturen en kan de verschillende belangen en prioriteiten afwegen. Men zegt van mij dat ik positief, analytisch en stevig ben. Daarnaast prettig in de omgang, omdat ik gemakkelijk contact leg binnen alle lagen van de organisatie en gericht ben op samenwerking.

01 mei 2017
€ 86-100 per uur
8-32 uren per week
Financieel directeur/CFO Business controller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Hyperion Microsoft Dynamics AX SAP Speedbooks
Handel Logistiek / transport Maritieme diensten Overige non-profit Productie Verhuur Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control
Dutch GAAP IFRS
Nederlands Engels

Relevante werkervaring

Business Controller Operations (interim)

GGN (Groep Gerechtsdeurwaarders Nederland) in Den Bosch
mei 2015 tot oktober 2015

Taken en verantwoordelijkheden

Business en finance team ondersteunen bij dagelijkse bedrijfsvoering.
Professionaliseren van business control. FTE prognoses verbeterd om de beoogde kostenreductie te effectueren.
KPI’s per afdeling benoemd en praktisch plan opgesteld t.b.v. invoering Dashboard.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.