Financieel directeur/CFO | Groupscontroller

Persoonlijke gegevens

Ervaren Finance professional met ruim 20 jaar ervaring als CFO, performance management, consolidation en uitgebreide bancaire kennis.
Het is essentieel om finance te koppelen aan de business en organisatie doelen. De finance functie is meer dan alleen een verantwoordings- en controle-functie maar dient ook sturing te geven aan de realisatie van de business doelen. De verbinding maken, op bestuurlijk niveau, tussen business en finance is essentieel voor een effectieve finance functie.
Als interim Finance professional sturing gegeven aan change programma's om Finance te koppelen aan de business. Focus is op het realiseren van meerwaarde voor de organisatie, plannen ook daadwerkelijk omzetten in uitvoering en concrete resultaten.
Down to earth en hands-on, besluitvaardig, gedegen en een rechte rug.

07 maart 2016
€ 131-145 per uur
28-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Groupscontroller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Excel Hyperion
Financiële instellingen
Budgettering Business control Consolidatie Financial control IFRS implementatie Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Planning & control Project control
Basel II Dutch GAAP IFRS
Nederlands Engels

Relevante werkervaring

Hoofd Reporting

ABN AMRO in Amsterdam
mei 2015 tot december 2015

Taken en verantwoordelijkheden

Leiding geven aan de nieuw gevormde afdeling Reporting (externe rapportages / rapportages DNB/ECB). Vormen van 1 nieuwe afdeling en zorgen voor verdere verbetering van de rapportageprocessen / kwaliteit en verzorgen van de IPO cijfers ten behoeve van de IPO van ABN AMRO.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.