Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Maatschappelijk betrokken ondernemer/bestuurder. Internationaal ervaren met een solide achtergrond in de disciplines financiën & administratie, verkoop en operations. Nuchter en vasthoudend, sterk in het leggen van contacten en verbinden van mensen. Stelt graag vragen en kan goed luisteren. Maakt zich vlot nieuwe materie eigen. Dringt snel door tot de kern van vraagstukken, zorgt voor een heldere vertaalslag en is gericht op het bedenken en implementeren van praktische oplossingen. Neemt daarin mensen mee, ondersteunt en coacht. Gaat uitdagingen niet uit de weg.

18 april 2016
€ 86-100 per uur
16-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Business controller

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Microsoft Dynamics NAV SAP SAP Fico
Bouw & vastgoed Logistiek / transport Productie
Budgettering Business control Consolidatie Due diligence ERP-implementatie Financial audit Financial control Forecasting In control statement Interne en externe rapportages Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Treasury Turnaround management
Dutch GAAP IFRS SOX US GAAP
Nederlands Engels Duits Frans

Relevante werkervaring

Eigenaar / Bestuurder

Bagatell Holding BV in Amersfoort
januari 2014 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Beoordelen van bedrijfsplannen.♦ Voeren van gesprekken met intermediairs en aanvragers voor leningen en ondernemers die participanten zoeken.♦ Due diligence onderzoeken uitvoeren. ♦ Opstellen van juridische documenten (contracten, leningsovereenkomsten, statuten etc.). ♦ Managen van deelnemingen. ♦ Financieel beheer van participatieprojecten (van debiteurenbeheer tot, in uitzonderlijke gevallen, afwikkeling van faillissement) ♦ Participeren in een panel van investeerders.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.