Financieel directeur/CFO | Divisiecontroller

Persoonlijke gegevens

Ik bouw high-performance organisaties en verbeter het rendement en prestaties door mensen, processen en systemen optimaal te laten samenwerken in lijn met de gekozen strategie. Ik doe dat op een doortastende wijze. Ik ben hiermee succesvol bij organisaties variërend in omvang van 50 tot meer dan 500 medewerkers.

Door mijn ruime ervaring in de industrie, dienstverlening en zorg ben ik bekend met uiteenlopende branches, bedrijven en instellingen, verenigingen en stichtingen. En met de verschillende levensfases en de bijbehorende uitdagingen. Ik ben enorm gedreven om een organisatie zichzelf en de resultaten te laten overtreffen.

Door de jaren heen heb ik vaak organisaties vanuit tegenslag of achterstand de weg omhoog laten vinden. Of om hun mooie ambities waar te maken door de daad bij het woord te voegen. Dat betekent meestal dat mijn hands-on leadership vanaf de eerste dag gevraagd wordt. Ik gebruik daarvoor de organisatiecultuur en leiderschapsstijl als aangrijppunt en vanuit een stevige visie en daadkracht zet ik die om naar inspirerende en concrete doelen. Die realiseren we dan ook. Soms is daar iets extra’s voor nodig en dat weet ik altijd te vinden.

01 10 2021
€ 131-145 per uur
0-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Divisiecontroller Risk manager

Kennis & Vaardigheden

Afas SAP
Bouw & vastgoed Financiële instellingen Olie, gas & energie Overige non-profit Productie Semi-overheid Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Activity based costing Budgettering Business control Business planning Corporate finance Forecasting Governance Managementadvies Mergers & acquisitions Operational audit Planning & control Risk & compliance Riskmanagement Turnaround management
Basel II Dutch GAAP IFRS Solvency II

Relevante werkervaring

CFRO

Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel
oktober 2020 tot februari 2021

Taken en verantwoordelijkheden

  • Waarneming vanaf circa 1 november 2020 voor een periode van circa 3 maanden alle voorkomende taken van de CFRO in afwachting van de start van de nieuwe nog aan te nemen CFRO in januari/februari 2021.
  • Rondt het al opgestarte proces van beleidsplanning af en lever een begroting op.
  • Trek het Planning & Control proces strak en de erbij behorende werkzaamheden en draag suggesties ter verbetering aan.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.