Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Professional die zijn ruime financiële kennis inzet ter verbetering van de resultaten van de financiële afdeling, maar zeer zeker ook ten behoeve van andere afdelingen (commercie, productie) en de onderneming als geheel.

Kent als financieel manager, maar ook als general manager de eisen van de klant, het eigen personeel en de processen waarmee toegevoegde waarde wordt nagestreefd. Weet aldus samenhang te bereiken; intern en extern.

Qua aanpak: hands-on met beide voeten in de modder, met het doel er samen uit te komen en resultaat te behalen. Blijft nadenken ook als de druk toeneemt.

12 januari 2019
€ 86-100 per uur
32-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Accountant RA

Kennis & Vaardigheden

Cognos Exact Exact Globe Excel Hyperion JD Edwards Oracle SAP
Accountancy Bouw & vastgoed Farmacie FMCG Handel Olie, gas & energie Overheden Overige non-profit Productie Semi-overheid Zakelijke dienstverlening
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Due diligence ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Governance In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Turnaround management Value based management
Dutch GAAP IFRS US GAAP
Nederlands Engels Duits Frans

Relevante werkervaring

Commercial Controller a.i.

Struik Foods Europe in Voorthuizen
februari 2018 tot juli 2018

Taken en verantwoordelijkheden

Sterke verbetering realiseren van de commerciële managementinformatie gericht op de turn-around van Struik Foods. Deze turn-around is op korte termijn vereist vanwege teleurstellende financiële resultaten.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.