Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ik beschik over een ruime ervaring in het begeleiden van veranderprocessen, organisatiewijzigingen en procesoptimalisaties. Door mijn financiële- en juridische kennis en praktijkervaring in algemene managementposities te koppelen aan ondernemen en business, ben ik in staat snel probleemgebieden te onderkennen, analyseren en op te lossen.

Als peoplemanager neem ik medewerkers mee in (verander) processen en begeleid ik hen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling van een directie- of managementpositie, staat u voor grote organisatieveranderingen, een ERP implementatie of een reorganisatie, dan ben ik de aangewezen persoon voor uw onderneming. Ook voor de aansturing en optimalisatie van uw financiële afdeling/processen ben ik graag uw business partner.

01 04 2019
€ 86-100 per uur
16-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV Unit 4 Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Handel ICT Media Productie Techniek Uitgeverij Verhuur Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Business analysis Business control Business planning Corporate finance ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Managementadvies Mergers & acquisitions Planning & control Project control Riskmanagement Turnaround management
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Transitiemanager fusie en samenvoeging

VolkerWessels (Bouwbedrijven Jongen) in Landgraaf/Venlo
maart 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor een juridische fusie van vier aannemersbedrijven, inclusief de fysieke samenvoeging van drie naar twee locaties, alsmede de samenvoeging van de afzonderlijke Navision administraties met bijbehorende projectadministraties.

Daarnaast is een reorganisatie doorgevoerd uit hoofde van kostenbesparing waarbij 40 FTE ontslagen zijn.

Gedurende de bovenstaande processen tevens, middels brown paper sessies, meerdere procesoptimalisatie geïnitieerd en doorgevoerd.

Nauw betrokken bij de aansturing, en herinrichting van de financiele en ondersteunende afdelingen.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.