Financieel directeur/CFO | Accountant RA

Persoonlijke gegevens

Als ervaren manager met een financiële achtergrond heb ik in al mijn rollen een verandering moeten doorvoeren. Dat doe ik in samenhang met de mensen waarmee ik werk. Ik bewaak echter wel de voortgang, ook impopulaire maatregelen schuw ik niet zolang daarmee het uiteindelijke doel wordt bereikt. Ik ben een verbindend leider en ben ervan overtuigd dat je gezamenlijk een goed resultaat boekt. Daarnaast beschik ik over een breed kennisveld van HR, ICT en technisch inzicht.

01 januari 2017
€ 86-100 per uur
40-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Accountant RA Groupscontroller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Hyperion Microsoft Dynamics NAV SAP
Accountancy Financiële instellingen Onderwijs Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Business control Business planning Consolidatie ERP-implementatie Financial control IFRS implementatie Interne en externe rapportages Planning & control Tax-accounting Treasury Turnaround management
Dutch GAAP IFRS US GAAP
Nederlands Engels Duits Frans

Relevante werkervaring

Interim Management

Geerlings Finance B.V. in Nederland
maart 2011 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Diverse rollen als interim manager vervuld. Van het herstructureren van bedrijven tot en met verbeteren interne rapportage in HBO en academisch ziekenhuis. Daarnaast ook inventarisatie gedaan voor onderdeel Ministerie naar rapportage binnen HBO en WO instellingen.
Veel overleg binnen diverse organisaties en instellingen met zowel de medewerkers als Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen en externe partijen als Belastingdienst en Banken.

Zeer afhankelijk van rol binnen de organisatie.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.