Financieel directeur/CFO | Groupscontroller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een specialist op het gebied van Financieel Management. Ik ben een onafhankelijk Interim Financial, inzetbaar voor handel, industrie en industriële dienstverlening. Ik heb mij met met name gespecialiseerd op het gebied van groothandel, logistiek, productie en dienstverlening ten behoeve van de aannemerij, technische groothandel, kapitaalgoederen industrie, verpakkingsindustrie, timmerindustrie en off shore.

Ik richt me op het oplossen van complexe op verandering gerichte bedrijfseconomische vraagstukken voor kleine en middelgrote bedrijven.

Mijn meest recent uitgevoerde opdrachten richten zich met name op In Control vraagstukken, werkkapitaalbeheer, cash management, inrichten planning & control cyclus en management rapportages.

04 mei 2020
€ 101-115 per uur
8-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Groupscontroller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Excel Hyperion Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV Visio
Bouw & vastgoed Farmacie Handel Logistiek / transport Olie, gas & energie Productie Retail Verhuur
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence ERP-implementatie Financial audit Financial control Governance IFRS implementatie In control statement Interne en externe rapportages IT audit Management accounting Mergers & acquisitions Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Tax-accounting Treasury Turnaround management Value based management
Dutch GAAP IFRS US GAAP
Nederlands Engels Duits Frans

Relevante werkervaring

CFO

CFO Centrum in Naarden
april 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Het CFO Centrum helpt ambitieuze bedrijven sneller te groeien (en weet problemen te voorkomen!) als ze de hulp inschakelen van een ervaren CFO / Financieel directeur (RA/RC). Veel bedrijven hebben geen CFO op fulltime basis nodig. Het inschakelen van een parttime CFO maakt het mogelijk wél gebruik te maken van de kennis en ervaring van de CFO zonder deze fulltime in te hoeven huren. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.