Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Na het volgen van diverse opleidingen ben ik in 2006 afgestudeerd aan de universiteit Nivra-Nijenrode in het vak accountancy & controlling, richting controlling.

Ik ben beschikbaar voor interim opdrachten op het gebied van Finance.

In mijn laatste functie was ik werkzaam als statutair financieel directeur bij AB Oost te Almen. Omdat ik mijn vleugels verder wilde uitslaan heb ik besloten de organisatie te verlaten.

Ik heb een brede ervaring opgedaan in het domein van finance & control en alles wat hiermee samenhangt, o.a. het ontwerpen van de planning&control cyclus, treasury beleid en implementatie hiervan, M&A, annual reports, bepalen KPI's e.d., maar ook in het schrijven van en uitvoering geven aan strategische meerjarenplannen.

Bij AB Oost heb ik een grote reorganisatie mee helpen ontwerpen en ten uitvoer gebracht. Naast direct personeel dat noodgedwongen moest afvloeien, moest het aantal FTE's in de backoffice gehalveerd worden. Dit is, door middel van vergaande automatisering en operational excellence, succesvol verlopen. Naast de portefeuille finance had ik bij AB Oost ook ICT, inkoop, facilitaire zaken, wagenparkbeheer en de salarisadministratie onder mijn beheer.

Ik heb een sterke drive om toegevoegde waarde te bieden aan de organisaties waar ik werkzaam ben en committeer mij voor de volle 100%. Ik ben een stabiele en betrouwbare factor in een organisatie die vertrouwen van de medewerkers weet te winnen, maar die tevens de ogen niet sluit voor noodzakelijke maatregelen, ook al zijn die niet altijd in het belang van de medewerkers, maar (uiteraard) wel in het belang van het bedrijf.

Mijn mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn zeer goed, ik kan communiceren op alle niveaus binnen een organisatie.

Verder informatie:
Ik ben van plan om te beginnen als interim parttime CFO vanuit een ZZP-constructie. Dit is gelukkig niet alleen een voornemen, maar ook deels gerealiseerd door middel van een "klus" als interim Financieel Directeur voor minstens twee dagen per week bij een bedrijf in Den Haag waar ik in januari mee start.

06 juni 2019
€ 71-85 per uur
8-16 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Treasurer

Kennis & Vaardigheden

Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV
Logistiek / transport Productie Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business planning Consolidatie Corporate finance Governance Interne en externe rapportages Planning & control Treasury
Dutch GAAP
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Beleidsadviseur

Medisch Spectrum Twente in Enschede
oktober 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Beleidsadviseur bij de afdeling Financiën & Informatiezaken.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.