Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ron is een Directeur/Manager Finance & Operations/Bedrijfsvoering en senior verandermanager. In zijn opdrachten heeft hij complexe opgaven in nauwe samenwerking met in- en externe partners succesvol gerealiseerd. Daarnaast is Ron zeer ervaren met het aansturen van bedrijfsvoeringsonderdelen. In het bijzonder van Financiën & Control en Vastgoed & Facilitaire Zaken. Ron kan zeer creatief en innovatief zijn, waarbij hij de essentie doorziet en vernieuwende ideëen bedenkt. Daarbij werkt hij samen, is diplomatiek en flexibel. Dat maakt hem een bruggenbouwer die conflictsituaties weet te beteugelen. Ron heeft van nature oog voor anderen, waarbij hij goed kan luisteren naar wat anderen te vertellen hebben. Zo geeft hij de gelegenheid om invloed uit te oefenen en voelen zij zich gezien. Ron vindt het belangrijk dat iedereen zijn. eigen bijdrage levert en inspireert zijn omgeving om dit ook zoveel mogelijk te (gaan) doen. Hij kan optreden als coach in de werkomgeving: empathisch en open voor iedere perceptie.

15 oktober 2019
€ 71-85 per uur
12-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Excel Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV WhiteVision
Onderwijs Overheden Overige non-profit Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Riskmanagement Treasury Turnaround management
Nog niet ingevuld
Nederlands Engels

Relevante werkervaring

Hoofd Bedrijfsvoering

Stichting Stedelijk Voortgezet Openbaar Onderwijs Zoetermeer in Zoetermeer
september 2018 tot juli 2019

Taken en verantwoordelijkheden

Begeleiden van herpositionering en krimp, waaronder samenvoegen bestaande scholen, start nieuwe school, voorbereiden en begeleiden verbouwing en verhuizing, onderzoek omvang overheid en initiëren en monitoren krimp onderwijsformatie.

Inhoudelijk op elkaar aan laten sluiten van strategie, bedrijfsvoering in brede zin en de planning & control cyclus, waaronder aanpassing Planning & Control Cyclus, aanzet herijking risicomanagement en opstellen inkoopbeleid.

Leiding geven aan de ontwikkeling van de financiële functie van 'financiële administratie naar financial control', waaronder werven, coachen en begeleiden nieuwe hoofd bedrijfsvoering.

Opstellen van (meermalen)begroting, managementrapportages en jaarrekening.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.