Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Een senior directeur en programma manager voor (hoger) onderwijsinstellingen en gemeentelijke overheden. Zeer ervaren met het aansturen van bedrijfsvoeringsonderdelen als Finance & Control. In zijn opdrachten bij gemeenten en gemeentelijke overheden heeft hij als gedelegeerd opdrachtgever en als programmadirecteur/manager complexe en innovatieve opgaven in nauwe samenwerking met in- en externe partners succesvol gerealiseerd. Zijn kwaliteiten liggen in het verbinden, hij kijkt van 'buiten naar binnen' en durft over de grenzen van zijn portefeuille heen te kijken. Creativiteit, flexibiliteit en doen zijn daarbij sleutelwoorden. Hij beheerst de kneepjes van het vak, hij kent de voetangels en klemmen en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsmacht en vasthoudendheid. Geeft mensen vertrouwen en ruimte, maar spreekt hen ook aan.

15 oktober 2019
€ 101-115 per uur
12-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Exact Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV
Onderwijs Overheden Overige non-profit Zorg & welzijn
Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Financial control In control statement Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Riskmanagement Turnaround management
Nog niet ingevuld
Nederlands Engels

Relevante werkervaring

Leader of Operations

Amsterdam International Community School in Amsterdam
januari 2017 tot september 2017

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor het herontwerpen en implementeren van de bedrijfsvoering van de AICS  (internationale school voor engelstalig primair en voortgezet onderwijs), nadat deze een schaalsprong van 500 naar 1.200 leerlingen heeft gemaakt.

Begeleiden van het ontwikkelen en implementeren van nieuwe huisvesting- en werkplekprincipes voor de onderwijsinstelling, vooruitlopend op geplande nieuwbouw.

Vormgeven en leidinggeven aan een nieuw team Operations (huisvesting, faciliteit, ICT, onderwijslogistiek en inkoop).

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.