Groupscontroller | AO/IB specialist

Persoonlijke gegevens

Ik ben RA plus, cijfers begrijp ik natuurlijk, maar ook en vooral bedrijven en de mensen, die worstelen om alles voor hun klanten voor elkaar te krijgen.

De oplossing ligt niet alleen in de ratio, maar ook (soms overwegend) in de emotie van de mensen. De mensen in de organisatie moeten in de oplossingen geloven en moeten daarbij geholpen worden. Dus luisteren, observeren, analyseren, suggereren en de mensen in de organisatie de oplossing laten ontdekken.

13 01 2021
€ 86-100 per uur
40-40 uren per week
Groupscontroller AO/IB specialist Risk manager

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV Visio
Accountancy Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Consolidatie ERP-implementatie Financial audit Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Operational audit Project control Riskmanagement Tax-accounting
Dutch GAAP IFRS SAS70 SOX US GAAP

Relevante werkervaring

Directeur

Intertrust Group in Amsterdam
november 2016 tot februari 2018

Taken en verantwoordelijkheden

Ik ben als directeur bij SFM (Netherlands) BV (SFM) begonnen. SFM werd overgenomen door Elian, een Jersey trust bedrijf, en Elian een half jaar later door Intertrust (beursgenoteerd). SFM was gespecialiseerd in het management (en de jaarrekeningrapportage) voor complexe secutarisaties, zie https://www.dutchsecuritisation.nl/

 Algemene leiding met een tweede directeur, klein bedrijf (6 mensen) / dus meewerkend voorman met betrekking tot het samenstellen van de jaarrekeningen, die overwegend door externe accountants zijn gecontroleerd.

Ook marketing en profilering van deze nieuwe speler in Nederland. Goede contacten opgebouwd bij Rabobank Utrecht en Obvion Hypotheken.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.