Groupscontroller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Breed georiënteerde manager en ondernemer. Ervaringen met veel soorten ondernemingen en organisaties, financieel-organisatorisch management, control, risicobeheersing, veranderingen en vernieuwingen en plaats in de markt.
Analytisch sterk, stressbestendig, organisatorisch sensitief met een pragmatische insteek, resultaatgericht en met commerciële touch. Ik doorgrond processen en cijfers. Mijn drijfveren zijn het versterken van mens en organisatie, verbindend en coachend.
Als ervaren teamspeler ben ik een netwerker en kan ik goed samenwerken met alle lagen van (complexe) organisaties. Ik maak daarbij gebruik van mijn enthousiasme voor mijn vak, humor en empathisch vermogen.
Ik heb ruime ervaring in het starten en leiden van projecten en voel mij thuis bij organisaties met een concrete missie en maatschappelijke bewogenheid. Daarnaast heb ik een actieve belangstelling voor en betrokkenheid bij innovaties en entrepreneurs.

01 januari 2020
€ 101-115 per uur
16-40 uren per week
Groupscontroller Manager finance & control Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Hyperion SAP
Accountancy Bouw & vastgoed Financiële instellingen Handel Olie, gas & energie Overige non-profit Semi-overheid Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Due diligence Forecasting Governance In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Turnaround management
Dutch GAAP IFRS
Nederlands Duits Engels

Relevante werkervaring

Ondernemer/Adviseur

Zelfstandig / CapitalPartner in NL
juni 2011 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Ondernemingsadvies en -begeleiding van MKB - MBI - startups/growups.

Zelfstandig werkzaam in ondernemingsbegeleiding en advisering MKB-bedrijven. Daarnaast venture capitalist partner, ondernemingsbegeleiding en advisering, management buy-in en bedrijfsoverdracht, specifiek op gebied van innovaties & circulaire economie. Mede-eigenaar onderneming op gebied van e-commerce. Idem van een platform voor kwaliteits- en risicomanagement (start-up, 2016-jan.2018).

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.