Manager finance & control | Business controller

Persoonlijke gegevens

Ervaren ZP-er, WO F&C expert/manager in organisaties in transitie. Kenmerkend hierbij waren herstructureringen van P&C processen rond financiële, operationele en informatiestromen en (her)motiveren van medewerkers. Diverse procesoptimalisaties en implementaties van sub/hoofdsystemen veelal op het ICT-snijvlak gerealiseerd. Het resultaat was het verhogen van efficiency, kwaliteit en snelheid van management informatie met als doel kostenreducties. Hierin heb ik ca 8 jaar ervaring opgedaan, tevens als (mede) projectleider en uitvoerder.
In (senior) Finance-posities ca 10 jaar werkzaam als business partner van directie en BU- management. Hierbij met name verantwoordelijk voor de informatie voorziening ten behoeve van het (be)sturen van de organisatie als leider en teamspeler. Bruggenbouwer tussen belangen van vervaardigers management informatie, operatie en decision makers vanuit onafhankelijke rol. Hierbij ruim 12 jaar ervaring opgedaan met financiële en gerelateerde processen en systemen.
Kernkwaliteiten: ondernemend, resultaatgericht, overzicht, focus, planmatig organiseren, verbinder, visie, initiator, lef en zelfstarter.

In een organisatie creëer ik impact waarmee het veranderproces op gang wordt gebracht, dat is mijn toegevoegde waarde: het succes van vandaag is de beste motivator voor morgen. Mijn constructieve, motiverende en oplossingsgerichte werkwijze draagt succesvol bij aan de structurele verbetering van de (interne) organisatie, een voorwaarde voor verdere groei, vanuit financiële/control expertise.

13 mei 2019
€ 86-100 per uur
36-40 uren per week
Manager finance & control Business controller Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Exact Windows Excel SAP SAP Fico Twinfield
Horeca & Toerisme ICT Logistiek / transport Olie, gas & energie
Budgettering Business analysis Business control Business planning ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Planning & control Project control Riskmanagement
Dutch GAAP IFRS
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Senior Finance consultant/project manager

Bijzen&Dekker B.V. (Exact Gold partner) in Apeldoorn
oktober 2018 tot april 2019

Taken en verantwoordelijkheden

Omzet ca €2.5mln, 15fte. Enkele implementatieprojecten gemanaged van Exact Globe en Exact Synergy bij, diverse financiële diensten verleend bij budgeting/forecasting, jaarrekeningenprocessen en advisering bij inrichting van diverse administratieve en rapportage processen.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.