Manager finance & control | Financieel directeur/CFO

Persoonlijke gegevens

Ervaren Financieel manager/ business-controller met meer dan 25 jaar ervaring binnen diverse bedrijven, zoals bouw- infrastructurele- productie- overheids- en detailorganisaties. Mijn ervaring is niet alleen op het gebied van financial en non-finacial information; het gebruik maken van ICT en Legal zijn voor mij bekend terrein.

Vanuit mijn ervaring kan ik analyses maken en dit combineren met een ‘hands-on’ instelling waarbij ik de werkvloer niet schuw.

Mijn kracht is om een goed team te bouwen en hen mee te nemen in mijn energie; mijn stijl van leidinggeven is stimulerend waarbij ik vertrouwen geef, maar wel de richting uitzet.

Ik kenmerk me als bruggenbouwer, verbinder en ‘teambuilder’. Ik ben integer, sociaal met een drive en een gezonde wil om te winnen. Ik ben analytisch sterk, snelle denker, volhardend resultaat- en doelgericht. Ik werk het best als sparringpartner van de organisatie, ik ben kritisch op anderen en op mezelf. Ik neem geen blad voor de mond maar concentreer me wel op de inhoud.

08 10 2020
€ 56-70 per uur
20-32 uren per week
Manager finance & control Financieel directeur/CFO Business controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV SAP
Bouw & vastgoed Productie Retail
Budgettering Business control Consolidatie Corporate finance Due diligence Financial control IFRS implementatie Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Project control
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Partner

Eigen Kantoor in Amsterdam
januari 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Online administraties en financieel advies.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.