Manager finance & control | Financieel directeur/CFO

Persoonlijke gegevens

Interim -en verandermanager Finance & Control, Controller, manager Bedrijfsvoering en Vastgoed.

Registercontroller, bedrijfseconoom en organisatieadviseur. Ik heb als interim manager veel ervaring bij woningcorporaties. Daarnaast ben ik Head en manager Vastgoed geweest van een grote zorgorganisatie. En adviseer en coach ik senior management en bestuurders over complexe vraagstukken. Ik ben resultaatgericht, heb overzicht en draag met mijn kennis en ervaring bij aan structurele verbeteringen.

Profiel:
• Ervaren controller en interim- en verandermanager, met kennis op het terrein van control, bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling binnen zowel bedrijfsleven als de not for profit markt.
• Resultaatgericht, klaart de klus en komt samen tot structureel betere resultaten door in te zetten op het beter functioneren van de individuele medewerkers, afdelingen en organisatie.
• Ervaren met het oplossen van ingewikkelde vraagstukken, onder meer op het gebied van control en bedrijfsvoering (finance & control, vastgoedwaardering en exploitatie, treasury, fiscaliteit, ICT en interne zaken) in complexe situaties zoals tijdens fusies, reorganisaties of in tijden van crisis.
• Verbinder tussen bestuur en werkvloer, zorgt dat veranderplannen optimaal kunnen ‘landen in de organisatie’.01 maart 2019
€ 116-130 per uur
4-40 uren per week
Manager finance & control Financieel directeur/CFO Business controller

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel
Bouw & vastgoed Overige non-profit Verhuur Volkshuisvesting Zorg & welzijn
Budgettering Business control Financial control Governance Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Riskmanagement Turnaround management
Dutch GAAP
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Controller

woningcorporaties (60 in nl
oktober 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Ik ben controller bij een aantal woningcorporaties. Deze functie voer ik meestal samen met medewerkers van de corporatie of met collega's van WielinqRijnland uit.  De werkzaamheden worden, afhankelijk van de benodigde competenties en ervaring, verdeeld. Hierdoor kunnen we flexibele dienstverlening leveren op het juiste niveau.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.